U bent hier

3 Zussen Tiel

Bij 3 Zussen Tiel heeft u mogelijkheid om a la carte te dineren en de lekkerste cocktails / drankjes en heerlijke bites te nuttigen in de trendy lounge of op ons prachtige terras.

Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor een lekkere lunch, buffetten, vergadermogelijkheden, High Tea, High Wine en samengestelde arrangementen voor bijvoorbeeld uw bruiloft.

Iedereen is van harte welkom voor een lekker diner in ons restaurant of een gezellige borrel in onze bar, ook uitermate geschikt als feestlocatie in één van onze 7 vernieuwde zalen. Zoals verjaardagen, bruiloften, feesten, seminars of vergaderingen tot 300 personen.

Historie

20 februari 2014 opende 3 Zussen Tiel haar deuren. 3 Zussen lounge drinks & bites is bedoeld om te genieten van heerlijke drankjes en bites in een relaxte sfeer en is toegankelijk voor jong & oud. Mari de Jongh gaf zijn dochter Mandy de Jongh en haar vriend Jordy Picauly de kans om deze prachtige zaak te runnen en iets moois op te bouwen.

Interesse?

3 Zussen Tiel is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers met liefde en toewijding voor het horecavak.
Bekijk hieronder onze huidige vacatures:

Bekijk de vacatures van 3 Zussen Tiel

Zelfstandig werkend kok (m/v)

Tiel, 3 Zussen Tiel
10 juni 2017

Onze organisatie kenmerkt zich door no-nonsense cultuur waar kwaliteit, creativiteit, ambacht en enthousiasme voorop staan.Je brengt jouw liefde voor eten over op de gasten, hebt oog voor detail, kwaliteit en signaleert mogelijkheden om dit te kunnen verbeteren.
Hectiek en werkdruk zijn jou niet vreemd, hieronder zal de kwaliteit van de gerechten nooit leiden.
Heb jij de juiste mix aan ingredienten, zit gastvrijheid in je bloed, ben je leergierig en werk je graag in een gemotiveerd team van 6 medewerkers?

Ons Aanbod:

Medewerker bediening (m/v)

Tiel, 3 Zussen Tiel
13 april 2017

Een leuke afwisselende functie in een dynamische omgeving waarin je samen met enthousiaste gemotiveerde collega’s uit de keuken en de bediening er zorg voor draagt dat onze gasten in de watten worden gelegd. Je doet dit het liefst door onze gasten ongevraagd van extra service te voorzien, een goede suggestie kan geven vanuit de menukaart, of de bezienswaardigheden uit de omgeving kan vertellen. Je voelt de gasten aan en speelt in op hun behoeften. Daarnaast ben je handig in de omgang met kassa’s, handhelds en de portemonnee.